Yüksek Öğretim Kurulu’nun onayıyla, Ankara Üniversitesi Deniz Hukuku Uygulama ve Araştırma Merkezi (DEHUKAM) tarafından, 2018 Güz Dönemi’nden itibaren “(İngilizce-İkinci Öğretim) Deniz Hukuku Yüksek Lisans Programı” hayata geçirilecektir. Hukuk fakültesi mezunu olsun ya da olmasın belirli sayıda Türk veya yabancı kişinin, sınavla tezsiz yüksek lisans eğitimi alması planlanan bu programda, hukuk fakültesi mezunları ile bilimsel hazırlık programına katılmaları şartıyla diğer fakülte mezunlarından bazılarına, ders aşamasında gösterdikleri performansa bağlı olarak ve doktoraya yönelik çalışma yapabilmeleri maksadıyla tezli yüksek lisans imkânı da verilecektir.

Söz konusu yüksek lisans programının değerlendirilebilmesi adına oluşturduğumuz ankete katılım göstermenizden memnuniyet duyarız. Ankete gitmek için tıklayınız